Taka pogoda jak nic innego, sprzyja pracy z wełną. To już nie tylko hobby, ale żywa potrzeba zmarzniętego ciała.
Liczę na moc rękawiczek, czapek, swetrów, skarpetek i szalików na zdjęciach.
Dołącz do naszej zabawy.
Pokaż że wełna, Polska Wełna ma moc. Jest cieplutka, miła, posiada wspaniałą paletę naturalnych barw.
Pokaż na swoim przykładzie, że każdy wełnofil, powinien mieć gotowy wyrób z polskiej wełny.
Zasady naszej zabawy:
1.Zrób
lub wybierz istniejące w swoich zbiorach zdjęcie podczas pracy z Polską Wełną.
Zdjęcie musi być z tego roku- 2016.
2.Wyślij je na:
lomnicka.karolina@gmail.com
https://www.facebook.com/tworysztuki/
podpisując je w 3 pkt
-autor (ksywa, imię)
-rasa lub pochodzenie runa (bardzo ważne!)
-adres kontaktowy, adres strony którą prowadzisz, blog, mail, facebook
3. Wśród nadesłanych zdjęć wylosowany zostanie jeden autor, który otrzyma błam czesankowy 500 gram Polskiej Owcy.
Zdjęcie musi być z tego roku- 2016.
2.Wyślij je na:
lomnicka.karolina@gmail.com
https://www.facebook.com/tworysztuki/
podpisując je w 3 pkt
-autor (ksywa, imię)
-rasa lub pochodzenie runa (bardzo ważne!)
-adres kontaktowy, adres strony którą prowadzisz, blog, mail, facebook
3. Wśród nadesłanych zdjęć wylosowany zostanie jeden autor, który otrzyma błam czesankowy 500 gram Polskiej Owcy.
Termin nadsyłania zdjęć to 19 października 2016.
Zdjęcia zostaną zebrane w jedną całość w październikowym poście na blogu.
Celem zabawy jest propagowanie idei 2016 ROKU POLSKIEJ WEŁNY, oraz możliwość otrzymania błamu czesankowego polskiej wełny przez jedną osobę, która spośród nadesłanych zdjęć zostanie wylosowana.
Zdjęcia muszą dotyczyć pracy z runem owczym i alpaczym, z polskich hodowli.
Zdjęcia zostaną zebrane w jedną całość w październikowym poście na blogu.
Celem zabawy jest propagowanie idei 2016 ROKU POLSKIEJ WEŁNY, oraz możliwość otrzymania błamu czesankowego polskiej wełny przez jedną osobę, która spośród nadesłanych zdjęć zostanie wylosowana.
Zdjęcia muszą dotyczyć pracy z runem owczym i alpaczym, z polskich hodowli.
Zapraszam!
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz